Datum gisteren Tijd 21:45:59 (inci-06) Oms Br O8072 Gasterij Rest. De Roo Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 3 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
zondag 18 februari 2018

WOENSDAG 06|09

Brommer in botsing met bestelbus op de Lage Valkseweg

BARNEVELD - Woensdagmiddag rond 14:15 uur is er een brommerrijdster gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelbus.

De brommerrijdster reed over het fietspad van de Lage Valkseweg en kwam ter hoogte van de Walhuisweg in botsing met het busje. Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De bestuurster van de brommer is onderzocht door het personeel van de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde brommer is door familie zelf afgevoerd.