Datum vandaag Tijd 09:46:21 (inci-02) Oms Br O8299 App. Complex Zilverstaete Vetkamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 juni 2018

DINSDAG 05|09

Fietsster gewond bij aanrijding met auto op de Scherpenzeelseweg

Ze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede gebracht

BARNEVELD - Dinsdagavond omstreeks 21:20 uur heeft er op de Scherpenzeelseweg in Barneveld een aanrijding plaats gevonden. Een vrouw op de fiets is door een automobilist aangereden op de kruising bij de Plantagelaan.

De vrouw kwam ten val en raakte gewond, ze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede gebracht. De exacte toedracht van de aanrijding is niet geheel bekend. Vermoedelijk is één van de partijen door het rode verkeerslicht gereden.