Datum gisteren Tijd 21:45:59 (inci-06) Oms Br O8072 Gasterij Rest. De Roo Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 3 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
zondag 18 februari 2018

ZONDAG 03|09

Dronken, schreeuwende man opgepakt bij school in De Burgt

Een wijkbewoner heeft dit gezien en direct de politie gebeld

BARNEVELD - Zondagmiddag heeft er een incident plaatsgevonden nabij sporthal De burgthof aan de Nederwoudseweg in Barneveld.  Een dronken, verwarde man kwam aangelopen en begon te zwaaien met een zilverkleurig voorwerp (mogelijk een mes).

Een wijkbewoner heeft dit gezien en heeft direct de mensen in de omgeving gewaarschuwd en de politie gebeld. Binnen 10 minuten was de politie ter plaatse en hebben ze de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. De aanhouding ging gepaard met geschreeuw en tegenstribbelen.

Na fouillering bleek de man een aardappelschilmesje bij zich te hebben. Deze is in beslag genomen.