Datum gisteren Tijd 21:45:59 (inci-06) Oms Br O8072 Gasterij Rest. De Roo Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 3 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
zondag 18 februari 2018

DONDERDAG 31|08

Vrouw belandt met haar auto via het fietspad in de sloot

BARNEVELD - Een vrouw heeft donderdagavond met haar auto een rare manoeuvre gemaakt op de Thorbeckelaan in Barneveld. De auto belande in een sloot langs het fietspad.

De automobiliste kwam vanaf de rotonde en kwam 50 meter verderop in een droge sloot tot stilstand. Volgens een getuige is ze met hoge snelheid langs de verkeerde kant over de rotonde geschoten. De vrouw is vermoedelijk onwel geworden.

De vrouw is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Video's