Datum gisteren Tijd 21:45:59 (inci-06) Oms Br O8072 Gasterij Rest. De Roo Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 3 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
zondag 18 februari 2018

DONDERDAG 31|08

Werkzaamheden Jonkersweg

De Jonkersweg is bereikbaar via Leeuwerikstraat – Reigerstraat

BARNEVELD - Aan de Jonkersweg in Barneveld worden momenteel kabel- en leidingswerkzaamheden uitvoerd. Daardoor is een deel van de Jonkersweg tot en met vrijdag 1 september 17.00 uur afgesloten. Dit betreft het gedeelte tussen de Van Dompselaarstraat en de Jonkershof. De Jonkersweg is bereikbaar via Leeuwerikstraat – Reigerstraat. Tijdens de afsluiting wordt op deze beide straten het eenrichtingsverkeer opgeheven.

Wilt u meer informatie over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met de gemeente Barneveld, tel. 14 0342 (netnummer niet nodig).