Datum vandaag Tijd 09:46:21 (inci-02) Oms Br O8299 App. Complex Zilverstaete Vetkamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 juni 2018

VRIJDAG 25|08

Oudere dame rijdt met haar 45-km auto de A30 op

BARNEVELD - Een oudere dame is vrijdagavond rond 20:15 uur met haar 45-km auto de A30 bij Terschuur opgereden. De vrouw volgde blindelings haar navigatie en reed met haar 45-km auto zo de snelweg op richting Barneveld.

Een oplettende vrachtwagenchauffeur dwong de dame uiteindelijk tot stoppen op de afrit. Samen met de gewaarschuwde politie stopte ze uiteindelijk bovenop de Thorbeckelaan. Na een waarschuwing en wat tips van de politie mocht de vrouw verder rijden.