Datum vandaag Tijd 02:51:22 Flat Duifhuis Kroonduif Duifhuis :01 Nijkerk 3862JK 94425 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

zaterdag 25 november 2017

MAANDAG 05|06

Inwoners van Hoevelaken herdenken Romy (14)

Honderden mensen waren op de herdenking af gekomen

HOEVELAKEN - Vandaag werd er bij de Muziekkoepel in Hoevelaken stil gestaan bij het overlijden van Romy. Het 14-jarige meisje Romy werd vrijdag dood gevonden in Achterveld.

Honderden mensen waren op de herdenking af gekomen. Burgemeester Gerard Renkema sprak en de favoriete muziek van Romy werd afgespeeld.

Dinsdagochtend zal de school samen met de politie en afgevaardigden van de gemeenten Barneveld en Nijkerk een persconferentie houden. Eerder vandaag maakte de politie bekend dat vannacht een 14-jarige jongen uit de gemeente Ede is aangehouden in het onderzoek naar de dood van Romy.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.