Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:40:06 Woning Heinencamp Nijkerk 3861LL 15920 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

donderdag 22 februari 2018

ZONDAG 28|05

Goud, zilver en brons voor Climax bij de Nationale A-games

De tropische weersomstandigheden in Soest zorgden voor een prachtige atletiekdag met A-pupillen uit alle hoeken van het land

SOEST - Op zondag 28 mei streden zes A pupillen van atletiekvereniging Climax om de winst bij de Nationale A-games in Soest, het officieuze NK voor pupillen. Eline Gerritsen won het verspringen met overmacht met een sprong van 3.97 meter. Lisa Navarro won zilver op de 60 meter horden en brons op de 60 meter sprint.

 

De tropische weersomstandigheden in Soest zorgden voor een prachtige atletiekdag met A-pupillen uit alle hoeken van het land. Waar pupillen over het algemeen een volledige meerkamp afwerken, konden de atleten bij de A-games nu hun krachten meten op individuele atletiekonderdelen.

 

De hoofdrollen bleken dit jaar weggelegd voor Eline Gerritsen en Lisa Navarro bij de meisjes A1. Eline maakte na twee mislukte pogingen de perfecte sprong en landde na 3.97 meter pas in het zand. Bij het hoogspringen werd Eline zesde en bij het kogelstoten zevende. Lisa finishte eerder die dag al als tweede bij de 60 meter horden met een tijd van 11.31 seconden. Na dit mooie zilver kwam er nog een knappe bronze medaille bij voor de 60 meter sprint met een tijd van 9.63 seconden.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie