Datum gisteren Tijd 21:45:59 (inci-06) Oms Br O8072 Gasterij Rest. De Roo Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 3 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
zondag 18 februari 2018

MAANDAG 22|05

Ongeval met vier personenauto's op de A28 bij Nijkerk

Er ontstond een lange file vanaf Amersfoort in de richting Zwolle

NIJKERK - Maandagavond (22 mei) heeft een ongeval plaatsgevonden waarbij vier auto's betrokken waren. Eén van de automobilisten zat nog in het voertuig en is er door de brandweer uitgehaald.

Er ontstond een lange file vanaf Amersfoort in de richting van Zwolle. De hulpdiensten waren met veel materiaal uitgerukt, zo kwamen er in totaal vier brandweervoertuigen ter plaatse. Dit gedeelte van de A28 komt vaker voor met zogenaamde kop-staart aanrijdingen, vaak als gevolg van de beginnende file t.h.v. de afslag Nijkerk, Zeewolde.