Datum gisteren Tijd 16:40:06 Woning Heinencamp Nijkerk 3861LL 15920 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

donderdag 22 februari 2018

VRIJDAG 28|04

400 liter diesel het riool in

NIJKERK – Vrijdagochtend heeft een chauffeur van een vrachtwagen de bocht iets te krap genomen. De man wilde wegrijden van een bedrijventerrein en zag een hoge rand van een bloembak over het hoofd.

De dieseltank van de vrachtwagen werd hierdoor opengereten met als gevolg dat alle brandstof op de weg belandde. Handhaving en milieudienst zijn ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en voor zover mogelijk te beperken.

De Gildenstraat is een groot deel van de dag afgesloten geweest om de opruimwerkzaamheden te kunnen uitvoeren.