Datum vandaag Tijd 15:20:29 Th Amersfoortseweg Nijkerkerveen 3864NC 76114 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-109

zaterdag 23 september 2017

VRIJDAG 28|04

400 liter diesel het riool in

NIJKERK – Vrijdagochtend heeft een chauffeur van een vrachtwagen de bocht iets te krap genomen. De man wilde wegrijden van een bedrijventerrein en zag een hoge rand van een bloembak over het hoofd.

De dieseltank van de vrachtwagen werd hierdoor opengereten met als gevolg dat alle brandstof op de weg belandde. Handhaving en milieudienst zijn ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en voor zover mogelijk te beperken.

De Gildenstraat is een groot deel van de dag afgesloten geweest om de opruimwerkzaamheden te kunnen uitvoeren.