Datum vandaag Tijd 07:29:25 Slichtenhorsterweg Nijkerk 3862NP 60044 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

zaterdag 21 juli 2018

VRIJDAG 14|04

Brommerrijder gewond bij aanrijding op de Hoevelakenseweg

TERSCHUUR - Een bestuurder van een brommer is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Hoevelakenseweg in Terschuur. De aanrijding vond net voor zes uur plaats ter hoogte van de Leemweg.

De bestuurder van de brommer, een man uit Nijkerkerveen, is door het ambulance personeel ter plaatse behandeld en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Wel werd de man voor de zekerheid op een zogeheten wervelplank gelegd.