Datum vandaag Tijd 16:04:58 Deuverdenseweg Nijkerk 3862RS 76401 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-109

zondag 24 september 2017

ZATERDAG 01|04

Vier mannen gepakt na mislukte inbraak

Het zijn drie mannen van twintig jaar, en een 24-jarige man uit Duitsland

NIJKERK - Na een mislukte inbraak bij een bedrijf in Nijkerk heeft de politie vier verdachten aangehouden. Dat lukte dankzij de meldingen van een voorbijganger en een beveiligingsbedrijf.

De voorbijganger meldde dat er een paar mannenverdacht rond liepen in de buurt van de Koperslager. Even later meldde een beveiligingsbedrijf dat er geprobeerd was in te breken bij een bedrijf aan de Koperslager. Daarbij was een busje weggereden.

Agenten zagen dat busje even later rijden aan de Ambachtstraat in Nijkerk. Er bleken vier mannen in te zitten, waarvan er een in de laadbak van de bus lag. Daar werd ook inbrekersgereedschap gevonden. De vier zijn aangehouden.

Het zijn drie mannen van twintig jaar, en een 24-jarige man. Ze komen allemaal uit Duitsland. De politie doet verder onderzoek naar hen.