Datum gisteren Tijd 16:40:06 Woning Heinencamp Nijkerk 3861LL 15920 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

donderdag 22 februari 2018

WOENSDAG 29|03

Sieraden aangetroffen bij woninginbrekers

Wie kent of herkent deze spullen?

NIJKERK - Op maandagavond 13 maart werden twee mannen uit Ede en Arnhem op heterdaad aangehouden bij een woninginbraak aan de Dennenlaan in Nijkerk.

Bij de fouillering op het bureau hadden de twee verschillende spullen bij zich die vermoedelijk van andere diefstallen of inbraken afkomstig zijn.

Wie kent of herkent deze spullen? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.