Datum gisteren Tijd 20:48:08 Hoefslag Nijkerk 3862KB 94042 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

vrijdag 24 november 2017

DINSDAG 14|03

Edenaar en Arnhemmer opgepakt door snelle reactie politie

De melder hoorde lawaai en gerommel in een tuin aan de Dennenlaan

NIJKERK - Maandagavond, even na tien uur, kwam er bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat iemand lawaai en gerommel in een tuin hoorde en iemand zag lopen in Nijkerk. Meteen werden agenten met meerdere auto's naar de Dennenlaan gestuurd. Toen ze daar aankwamen kwam één van de agenten al snel oog in oog te staan met een verdachte, die probeerde te vluchten. Na een korte worsteling kon deze 23-jarige Arnhemmer aangehouden worden.

Op de vlucht
De andere agenten hoorden gestommel, en zagen hoe een andere man over een schutting klom om te vluchten. Ook hij kon worden aangehouden, het gaat om een 27-jarige Edenaar. Beide mannen worden ervan verdacht dat ze hebben ingebroken bij een huis aan de Dennenlaan, het is nog niet duidelijk of er iets gestolen is.