Datum vandaag Tijd 02:54:08 Rembrandtlaan Nijkerk 3862ME 76266 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-109

zondag 24 september 2017

VRIJDAG 03|03

Medewerkers distributiecentrum Boni onwel na gaslucht

De medewerkers hoefden niet voor verdere behandeling naar het ziekenhuis en maken het gelukkig weer goed

NIJKERK - Vrijdagmorgen zijn in het distributiecentrum van Boni aan de Edisonstraat in Nijkerk drie medewerkers onwel geworden nadat een gaslucht was geroken. Boni heeft de hulpdiensten ingeschakeld die direct de omgeving hebben afgezet. Ook is het pand ontruimd.

De medewerkers zijn door de ambulancedienst onderzocht. Zij hoefden niet voor verdere behandeling naar het ziekenhuis en maken het gelukkig weer goed. De brandweer heeft het gehele pand zorgvuldig doorgemeten op gassen. Na diverse metingen van de brandweer zijn er geen schadelijke stoffen gemeten en is het pand weer vrijgegeven. Boni is de hulpdiensten dankbaar voor hun optreden.