dinsdag 19 juni 2018

VRIJDAG 03|03

Medewerkers distributiecentrum Boni onwel na gaslucht

De medewerkers hoefden niet voor verdere behandeling naar het ziekenhuis en maken het gelukkig weer goed

NIJKERK - Vrijdagmorgen zijn in het distributiecentrum van Boni aan de Edisonstraat in Nijkerk drie medewerkers onwel geworden nadat een gaslucht was geroken. Boni heeft de hulpdiensten ingeschakeld die direct de omgeving hebben afgezet. Ook is het pand ontruimd.

De medewerkers zijn door de ambulancedienst onderzocht. Zij hoefden niet voor verdere behandeling naar het ziekenhuis en maken het gelukkig weer goed. De brandweer heeft het gehele pand zorgvuldig doorgemeten op gassen. Na diverse metingen van de brandweer zijn er geen schadelijke stoffen gemeten en is het pand weer vrijgegeven. Boni is de hulpdiensten dankbaar voor hun optreden.