Datum vandaag Tijd 02:54:08 Rembrandtlaan Nijkerk 3862ME 76266 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-109

zondag 24 september 2017

DINSDAG 21|02

Gewonde bij ontploffing in schuur Nijkerkerveen

De politie wil dat omwonenden binnen blijven

NIJKERKERVEEN - Bij een schuur van een huis aan de Laakweg in Nijkerkerveen is dinsdagmiddag een ontploffing geweest. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig.

Bij de explosie is één gewonde gevallen, het gaat om de 49-jarige bewoner. De man is naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer laat weten dat er geen brand is geweest.

De politie wil dat omwonenden binnen blijven, uit voorzorg. Er wordt namelijk nog onderzocht of er meer explosiegevaar is bij de schuur. De straat is in ieder geval afgezet.

Er is ook een traumahelikopter geland. Wat er precies is ontploft, is nog niet bekend. De EOD zal mogelijk bij dat onderzoek ondersteunen.

Video's