Datum vandaag Tijd 15:05:20 Ongeval Letsel Amersfoortseweg Nijkerkerveen Eenzijdig Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
donderdag 26 april 2018

ZONDAG 01|01

Melding dakbrand bij een restaurant in Garderen

Nieuwjaarsmorgen rond half zes werd de brandweer van Garderen gealarmeerd voor een dakbrand bij Restaurant de Garderense Berg in Garderen

GARDEREN - Nieuwjaarsmorgen rond half zes ging de brandweer van Garderen naar restaurant de Garderense Berg aan de Putterweg in die plaats. Omdat de brandweer van Barneveld op datzelfde moment een woningbrand aan het blussen was, werd de hoogwerker van Nijkerk tevens gealarmeerd.

Ter plaatse bleek het gelukkig allemaal mee te vallen en werd de hoogwerker van Nijkerk afgemeld, deze is dan ook niet ter plaatse gekomen. Wat er aan de hand is geweest is op dit moment nog onduidelijk, het leek te gaan om een probleem met een schoorsteen.