Datum vandaag Tijd 13:41:12 Dijkje A Nijkerkerveen 3864PT 59010 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-110

zaterdag 22 juli 2017

WOENSDAG 21|12

Nijkerker gewond na gevecht met inbrekers

De inbrekers bedreigden de Nijkerker in zijn woning aan de Margrietstraat met een wapen

NIJKERK - Een inwoner van Nijkerk is woensdagmiddag lichtgewond geraakt bij een confrontatie met twee inbrekers in zijn huis. De bewoner kwam thuis en stond plotseling oog in oog met beide mannen.

De twee bedreigden de Nijkerker in zijn woning aan de Margrietstraat met een wapen. Wat daarna gebeurde, weet een politiewoordvoerder niet te vertellen. 'De bewoner is lichtgewond geraakt en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis', zegt hij.

De daders gingen er met een onbekende buit vandoor op een scooter cq. brommer. Ze zijn voortvluchtig.

Onderzoek in de buurt heeft niets opgeleverd. De politie heeft speurhonden ingezet om de daders alsnog in de kraag te vatten.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.