Datum gisteren Tijd 21:58:35 Sloep Nijkerk 3863TG 85973 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 23 oktober 2018

ZATERDAG 24|09

Ernstig ongeval op de Woudweg / Voorthuizerstraat

Zaterdagmorgen heeft er zich een ernstig ongeval voorgedaan op de kruising Woudweg / Prinsenweg / Voorthuizerstraat. Hierbij is een fietser zwaar gewond geraakt.

NIJKERK - Zaterdagmorgen werden de hulpdiensten opgeroepen naar de Voorthuizerstraat in die plaats. Op de kruising met de Woudweg was een fietser geschept door een auto. Hierbij is de fietser dermate zwaar gewond geraakt dat een mobiel medisch team per helicopter uit Amsterdam ter plaatse is gekomen om hulp te verlenen.

Bij de aanrijding is de personenauto van de weg geraakt en in de berm terecht gekomen, de inzittenden van dit voertuig waren niet gewond maar wel heel erg geschrokken. De hulpverleners zijn erg lang bezig geweest om het slachtoffer te stabiliseren. Ook is de Verkeersongevallendienst van de politie ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. De Voorthuizerstraat tussen Voorthuizen en Putten is langere tijd voor het verkeer afgesloten geweest.

Video's