Datum gisteren Tijd 16:40:06 Woning Heinencamp Nijkerk 3861LL 15920 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

donderdag 22 februari 2018

ZONDAG 31|01

Automobilist zwaargewond bij aanrijding op de Beulecamperweg

NIJKERK - Een automobilist is zondagmiddag frontaal op een boom gereden en is hierbij zwaargewond geraakt. Het slachtoffer was dermate ernstig gewond dat een traumateam vanuit Amsterdam per helilkopter naar Nijkerk is gevlogen. Zij hebben het ambulancepersoneel bijstand verleend en het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, in een flauwe bocht is het slachtoffer rechtdoor gereden zoals het er nu uitziet. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, de trauma-arts is hierbij met de ambulance meegereden.