Datum vandaag Tijd 09:40:38 Pastoorakker Hoevelaken 3871MN 99932 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-101

woensdag 12 december 2018

MAANDAG 05|11

Woninginbraak Hoefslag Nijkerk

NIJKERK - Op zaterdag 3 november tussen 17.30 en 19.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Hoefslag in Nijkerk. Uit de woning werden o.a. een laptop, contant geld en fotocamera ontvreemd. Er is een raam geforceerd om de woning binnen te komen.

Tips

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.