Datum gisteren Tijd 21:58:35 Sloep Nijkerk 3863TG 85973 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 23 oktober 2018

VRIJDAG 12|10

Motor belandt onder vrachtwagen

NIJKERK - Vrijdagmiddag rond 16.00 uur heeft er op de T-splitsing Gildenstraat/Handelstraat een ongeval plaatsgevonden.

Een vrachtwagen die voorrang had draaide vanuit de Gildenstraat de Handelstraat in. Een motorrijder die hiervoor moest stoppen kon zijn voertuig echter niet meer op tijd tot stilstand brengen en gleed onderuit tegen de wielen van de vrachtwagen. De motor heeft de meeste averij opgelopen en belandde onder de wielen van de vrachtwagen. De bestuurder van de motor klaagde over een pijnlijke arm en is door ambulancepersoneel verzorgd en meegenomen naar het ziekenhuis. Op het moment van het ongeval regende het wellicht is de motorrijder door het natte wegdek in een slip geraakt.