Datum vandaag Tijd 01:38:33 Hoevelaken 115434 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-142

dinsdag 16 oktober 2018

VRIJDAG 31|08

Hennepkwekerij op de Groenestraat in Nijkerk

NIJKERK - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 30 augustus een hennepkwekerij aangetroffen aan de Groenestraat in Nijkerk.

Omstreeks 04:30 uur kreeg de politie een melding, dat er mogelijk ingebroken zou worden bij een pand aan de Groenestraat. In een ruimte aan de zijkant van het pand (behoort niet tot de winkel) bleek een hennepkwekerij te zitten. Waarschijnlijk hebben er zo'n 400 planten gestaan, maar zo'n 350 planten, oogstrijp, waren weg. De hennepkwekerij is geruimd en de energiemaatschappij heeft een onderzoek ingesteld of er sprake is van diefstal van stroom. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.