Datum vandaag Tijd 15:02:38 Ongeval Letsel N301 - Barneveldseweg Nijkerk (3 Auto's) Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 18 juni 2018

DONDERDAG 14|06

Nijkerker van de wal in de sloot

NIJKERK - Een 20-jarige automobilist uit Nijkerk is in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 juni op de Zelderseweg in zijn woonplaats letterlijk van de wal in de sloot geraakt. De man was bovendien onder invloed van alcohol en moest zijn rijbewijs inleveren.

Agenten op weg naar een andere melding zagen even voor twee uur die nacht op de Zelderseweg een auto in de sloot liggen. Bij de auto stond de 20-jarige man die naar drank rook. Hij moest mee naar het bureau voor een ademonderzoek, waarbij werd vastgesteld dat hij als beginnend bestuurder de limiet van 0,21 promille acht keer overschreden had. Daarmee verspeelde de Nijkerker ook zijn rijbewijs.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.